Velkommen til en kortreist hverdag

Turområder og treningsmuligheter. Skoler og barnehager. Gode bussforbindelser og sykkelveier. Dagligvarebutikker og byens beste kjøpesenter. Nærhet til attraksjoner, nødvendigheter og opplevelser er stikkord for å oppnå et godt bomiljø med høy livskvalitet. Der scorer Madla Vest 10 av 10.

Perfekt for de aktive

Et kveldsbad i Møllebukta fredag kveld. En joggetur rundt Store Stokkavatn lørdag formiddag. Og en herlig lang søndag med 18 hull på golfbanen. Madla Vest er ideelt plassert hvis du vil nyte byens mest attraktive rekreasjonsområder uten å kaste bort tid på veien.

Nesten nabo til byens beste kjøpesenter

Amfi Madla har lange tradisjoner som hele bydelens møtested og handelssentrum. Her finner du alt du kan forvente av et stort og moderne kjøpesenter, med Madla Handelslag som spydspiss. Handelslaget består blant annet av Norges største Mega-butikk og et eget bakeri med fenomenale bakervarer. Anbefales på det varmeste.

Enkel og effektiv kollektivtransport

Til sentrum med buss? På en vanlig mandag morgen går det mer enn 10 busser (Kolumbus rute 2 og 3) i timen fra nærmeste busstopp til sentrum. Ifølge rutetabellen tar turen cirka 15 minutter, og da slipper du å lete etter parkeringsplass når du kommer frem.

10-minuttersbyen Madla Vest

  • 10-minuttersbyen er en betegnelse på fremtidens byutvikling, og betyr nærhet mellom boliger, arbeidsplasser og daglige gjøremål.
  • Det skal være en målsetning at alle har tilgang til flest mulig funksjoner som handel, turområder, barnehage, skole og helsetilbud innenfor 10 minutters gangavstand fra der de bor.
  • 10-minuttersbyen reduserer transportbehovet og gjør hverdagen vår enklere.
  • For samfunnet betyr dette reduserte CO2-utslipp.