Madla Pluss:
et bo- og trivselskonsept
– og en følelse!

Det er en trend i tiden at endringer i bomønster og livsstil gjør at mange opplever savn av gode og naturlige møteplasser i hverdagen. I boligprosjektet Madla Vest tar vi denne utfordringen på alvor og legger til rette for at beboerne enkelt kan møtes og trives sammen. Dette gjør vi gjennom bo- og trivselskonseptet Heime, en nasjonal aktør som bidrar til trivsel i boligprosjekter fra Kristiansand til Tromsø.

Felleslokale for alle beboere!

På konsert med naboen – i eget nabolag

Alle som flytter til Madla Vest får tilgang til en rekke skreddersydde møtesteder, fasiliteter og aktiviteter som tilbys og organiseres gjennom Madla Pluss. Det kan være leie av gjestehybler når man får overnattingsgjester og selskapslokale for å samle venner til fest, men det kan også være deltakelse i organiserte fellesaktiviteter som malekurs, intimkonserter, standup-show eller noe helt annet. Her er det mange muligheter!

Selskapslokale:

Med et eget, romslig selskapslokale som får kjøkken, spisestue med plass til mange rundt bordets gleder og sofahjørne med TV, får beboerne et samlingssted til både hverdags og fest. Lokalet kan leies når du skal feire noe, som bursdager eller annet som er verdt en fest. Du kan også samle noen naboer til drøs, kaffe og nysteikte vafler på impuls.

Gjesteleilighet:

Med gjesteleilighet kan du tilby langveisfarende gjester et komfortabelt og privat «hjem» for en natt eller flere. Et sted hvor de kan komme og gå som de vil, og kanskje invitere deg på frokost? Gjesteleilighet betyr også at du kan klare deg uten det ekstra soverommet i din egen bolig. Dermed kan du spare en hel del penger på selve boligkjøpet, og du får mindre eget areal å holde rent og varme opp.

Bilvaskehall:

Å vaske bilen kan være en sosial aktivitet, ikke bare en litt kjedelig nødvendighet – det har vi tenkt på i Madla Vest. I parkeringskjelleren kommer det en vaskehall med utstyr som hjelper deg å få bilen til å skinne hele året.

Nabolagets mange muligheter et tastetrykk unna

Madla Vest-beboere får mer enn fysiske møtesteder, Madla Vest-beboere får også en digital møteplass: Heime-appen levert av Madla Pluss. Med denne kan du sjekke hva som skjer i nabolaget og kommunisere med naboer, men også enkelt ta resten av bydelen i bruk. Ønsker du å bestille taxi og frisørtime? Eller har du glemt Valentines Day og trenger blomster levert på døren, helst litt kjapt? Det gjør du enkelt med Heime-appen installert på din telefon

Madla Pluss sin Heime-app kan knyttes til utvalgte og ønskede tjenestetilbud i nærområdet i samråd med beboerne. Dermed blir det nesten som du får din egen digitale butler!