Gladnyhet:

Tidlig 2023 starter salget av nye leiligheter i Madla Vest!

Dette blir bra! I neste trinn kommer ett bygg med 42 leiligheter. Størrelsene blir fra 49 til 99 m² BRA – prisene forventes å starte fra 2.690.000 kr. Grip sjansen – meld interesse for å kunne delta i et eksklusivt forhåndssalg.

Disse størrelsene kommer:

Spørsmål? Kontakt Carina Kaldheim i INEO Eiendom:
carina@ineoeiendom913 30 033

Bo i privat borettslag
– mange praktiske og økonomiske fordeler

I et borettslag som dette tar du del i fordelaktige fellesskapsavtaler på alt fra forsikring og vedlikehold til TV og internett. Det du betaler inn i fellesutgifter, dekker blant annet:

  • Kommunale avgifter
  • Forsikring av bygg og fellesområder
  • Drift og vedlikehold av bygg og fellesområder
  • Kostnader til strøm og oppvarming av fellesområder
  • Forretningsførsel
  • Madla Pluss – vår helt egen løsning for unike fellesskap.

Og merk at siden Madla Vest er et privat borettslag, foreligger det ingen forkjøpsrett ved videresalg.

Nyt godt av Madla Pluss-fasilitetene

I Madla Vest legger vi til rette for at beboerne enkelt kan møtes og trives sammen. Dette gjør vi gjennom bo- og trivselskonseptet Heime, felles selskapslokale. gjesteleilighet, treningsrom, deleordninger, beboerarrangementer og mye mer.

Sjekk denne finansieringsordningen!

På Madla Vest har vi valgt en løsning for finansiering som vi kaller for «50/50/50» – 50 % prosent innskudd, 50 % felleslån og 50 år løpetid.

Dette betyr at 50 % av den totale kjøpesummen betales ved overtakelse, og de resterende 50 % er din andel av felleslånet. Felleslånet har en løpetid på 50 år, hvor de 20 første er avdragsfrie. Etter overtakelse kan man to ganger pr år velge å innfri deler av eller hele felleslånet. Dette velger du helt selv.

Et felleslån har mange gode fordeler. Det har gode betingelser i forhold til renter, avdrag og gebyrer – og du slipper å søke selv. Det har vi alt gjort for deg. Lånet er altså ferdig innvilget, og dersom du har hele innskuddet i egenkapital – slipper du finansiering i banken. Egenkapital kan være både penger på konto og verdi i egen bolig.

Meld interesse:

    Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis: