Nabolagsområdet

Et nytt og sprell levende bysenter:

Når Madlavest i fase to åpner et stort vrimleområde for handel og aktiviteter, får hele bydelen et nytt og innholdsrikt treffsted. Her kommer blant annet næringsareal som vil passe for butikker, kafeer, apotek, bakeri, blomsterhandel og mye mer det er kjekt å ha i nabolaget.

Pulspromenaden:

Madla Vest får et eget bindeledd mellom det nye boligområdet og til de forskjellige aktivitetssonene i nabolaget. Denne promenaden blir en rundsløyfe på ca. 2 kilometer, og langs ruten ligger fotballbaner, konkurranseanlegg for rugby og friidrett. baseballbaner, ny tennis- og badmintonbane, lekeplasser, den internasjonale skolen og mer. Promenaden er også tiltenkt å fungere som tilskuerplass ved banene, joggerute for små og store, og løype for skateboard, sparkesykkel og barnevogn.

Tren når det passer!

Soria Moria Parken:

En «superlekeplass» har dette kommende lekeplassområdet i Madla Vest blitt kalt. Her skal skogen sør i boligområdet danne rammen for lek og moro med klatrepæler, klatrenett, lekesti, sitteplasser, klatrebakke og mer.

I Madla Vest er hele 11.000 m² avsatt til grønt, natur og lek. I tillegg kommer et nytt og spennende bydelssenter – for en fremtid dette området har.